שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש-אגוז
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש-אגוז יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, פלפל, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו שרימפס וברוקולי עם רוטב קרמל דבש-אגוז, חסילון דבש אגוזים / סרטנים אגוז (???), ו שרימפס בדבש אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 4 דקות.
מעבירים את האגוזים לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים את השום, מתבלים בפלפל ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד הזהב, כ 4 דקות.
הוסף את כף 1 של הדבש השמור; לבשל מעל חום מתון, ערבוב, עד השחמה עמוקה, 1 דקה.
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עד מופחת מעט, על 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ומסירים את רוטב השום-קרמל מהחום.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את הברוקולי, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות. לחשוף, להוסיף את השרימפס וצ ' ילי ולבשל, ערבוב כמה פעמים, רק עד השרימפס הם ורודים ומסולסלים. מערבבים ברוטב שום קרמל, מפזרים את האגוזים על גבי ומגישים.
המלצת יין: לבן ארומטי, פירותי-בשלים יאזן את החום ואת המתיקות של מנה פשוטה זו. נסה Viognier, כגון Fairview 2002 מדרום אפריקה, או תערובת לבנה קליפורניה, כגון חידה 2002.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.