זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו את רוטב הברביקיו הטוב ביותר של בולדוג, גרגרי שיבולת שועל, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שרימפס עם רוטב ברביקיו ו 1 עוז. שמן זית. להפריש לרבד במשך ארבע שעות.
מוסיפים את שאריות שמן זית כתית נוספת, חצי שום קצוץ וחצי של שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
5
מוסיפים גרגרי שיבולת שועל ומערבבים כל הזמן עד המניה עוף הוא התאדה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
2 אונקיות צ'דר מגורר
6
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שרימפס ומבשלים עד אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
להוסיף שום קצוץ הנותרים בצלצלים ומבשלים עד שקוף. מחבת Deglaze עם יין לבן ולהוסיף עגבניות, מלח ו pepper.To סיום גריסים, על חום בינוני להוסיף שמנת כבדה, חמאה, צ ' דר לבן, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם.מחלקים שיבולת שועל בין שתי קערות ומניחים שרימפס למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת צ ' דר לבנה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.