שרימפס וגריסים פשוטים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו את רוטב הברביקיו הטוב ביותר של בולדוג, גרגרי שיבולת שועל, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שרימפס עם רוטב ברביקיו ו 1 עוז. שמן זית. להפריש לרבד במשך ארבע שעות.
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיפים את שאריות שמן זית כתית נוספת, חצי שום קצוץ וחצי של שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף.
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים גרגרי שיבולת שועל ומערבבים כל הזמן עד המניה עוף הוא התאדה. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שרימפס ומבשלים עד אטום, על 2 דקות.
להוסיף שום קצוץ הנותרים בצלצלים ומבשלים עד שקוף. מחבת Deglaze עם יין לבן ולהוסיף עגבניות, מלח ו pepper.To סיום גריסים, על חום בינוני להוסיף שמנת כבדה, חמאה, צ ' דר לבן, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם.מחלקים שיבולת שועל בין שתי קערות ומניחים שרימפס למעלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.