שרימפס וירקות ראמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס ראמן וירקות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירקות מוקפצים, תערובת מרק אטריות ראמן בטעם מזרחי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, נסו אטריות ראמן עם חקלאים שוק ירקות טריים & קמחי, שרימפס ראמן, ו שרימפס וראמן צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. לבשל שרימפס במחבת 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ורוד המשרד.
הסר שרימפס ממחבת; להתחמם.
מחממים מים לרתיחה באותה מחבת. לשבור את אטריות מן המרק לערבב לתוך מים; מערבבים עד מעט מתרכך. מערבבים בירקות.
חום לרתיחה. מרתיחים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים בחבילת תיבול מתערובת מרק ורוטב מוקפץ. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם. מוסיפים שרימפס.