שרימפס ומרק תירס עם קרוטונים שום
שרימפס מרק תירס עם קרוטונים שום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 426 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, שיני שום, גרעיני תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק תירס עם בייקון מעושן וקרוטונים ריחניים טימין, דלורית דלורית מרק תירס עם קרוטונים גבינת עיזים, ו Gazpacho עם שרימפס פפריקה בגריל קרוטונים שום.
הוראות
מברשת שני הצדדים של הלחם עם שמן זית ולסדר על תבנית אפייה. לטגן את פרוסות הלחם על 10 סנטימטרים מהחום במשך כ 3 דקות, עד זהב משני הצדדים. לשפשף את קרוטונים עם שן שום חצוי.
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות.
מוסיף את השום הטחון, תירס, בצל ירוק ופלפל אדום כתוש ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התירס הוא פריך במכרז, על 5 דקות.
מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה, עד שהכל מצופה.
מוסיפים את מיץ הצדפות, מים ושמנת כבדה ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את השרימפס ומבשלים עד רק ורוד ומבושל דרך, 3 עד 4 דקות. מערבבים בורמוט.
שים את הקרוטונים בקערות עמוקות, כפית שרימפס ומרק תירס על גבי ולהגיש.