שרימפס ונקניק גמביה
חסילונים ונקניקיות גמבו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, בצל, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: שרימפס ונקניק גמביה, שרימפס במיה עם נקניק אנדויל, ו חסילון ונקניקיית אנדויל גאמבו.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מוסיפים את פלפל אדום, בצל קצוץ, סלרי, שום קצוץ וקיין. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ומבשלים אותם בחום גבוה בינוני עד שהם מתרככים, כ -2 דקות.
מוסיפים את הנקניק לירקות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מפזרים את הקמח על גבי הנקניקיות והירקות ומערבבים עד מצופה שווה.
מוסיפים את מניית העוף ואת ענפי הקורנית ומבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות.
מוסיפים את שרימפס בצל ירוק לסיר, מתבלים קלות עם מלח ומבשלים, ערבוב, עד השרימפס הם אטומים ומבושלים דרך, כ 2 דקות יותר. זרוק את זרזי הקורנית. מערבבים את הפטרוזיליה לתוך הבמיה ומגישים מיד.
מגישים עם: אורז או לחם פריך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.