קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

שרימפס ופסטה ארטישוק

שרימפס ופסטה ארטישוק
שרימפס וארטישוק פסטן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטרוזיליה, בזיליקום פסטו, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס כרוב פסטה ארטישוק, שרימפס & סלט פסטה מחיטה מלאה ארטישוק, ו שרימפס קלוי שום עם פסטה ארטישוק תרד.

הוראות

1
מרתיחים את הפסטה: 
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מחממים סיר גדול של מים מלוחים (4 ליטרים של מים, 2 כפות מלח) על חום גבוה עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תוסיף את הפסטה. לבשל חשופה על חום גבוה עם רתיחה נמרצת עד אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), על 10 דקות או מה חבילת הפסטה שלך אומר מתאים אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
שמור קצת פסטה בישול נוזלי, לנקז פסטה. לאחר ביצוע הפסטה, ולפני ניקוז הפסטה, לגרוף כוס אחת של פסטה בישול נוזל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
לזרוק את הפסטה עם פסטו ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
מטגנים את השרימפס ושום: 
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את השום והשרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה, עד השרימפס הוא ורוד אבל לא מבושל לגמרי דרך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מוסיפים את האפונה והארטישוקים, מנמיכים את החום למדיום, מכסים ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים בצל ירוק, פטרוזיליה, פסטה: 
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה, מפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
13
מוסיפים את הפסטה ושליש מכוס של מי הבישול השמורים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
לזרוק מעיל באופן שווה.
15
הוסף עוד מי בישול אם הפסטה עדיין קצת יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
16
מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
17
מגישים באופן מיידי.