שרימפס ופסטה עם רוטב פסטו שמנת
שרימפס ופסטה עם רוטב פסטו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, מלח ופלפל, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף פנומנלי ופסטאן ברוטב פסטו שמנת, פסטאן ברוטב פסטו יין לבן שמנת, ו פסטה פריכה עם רוטב שמנת ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 7 עד 12 דקות.
מוסיפים שרימפס, פסטו, שמנת, מרק ועגבניות מיובשות לפסטה; מערבבים מעל חום בינוני עד חם באופן שווה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים לתוך צלחת או לחלק בין קערות בודדות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.