שרימפס וצדפות סטרוגנוף
סטרוגנוף חסילונים וצדפות דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. אם יש לכם חמאה, שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו צדפות וקוקטייל שרימפס, Posole שרימפס וצדפות, ו שרימפס וצדפות ארביאטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הפטריות, ומבשלים עד הזהב. עם כפית מחוררת, להסיר פטריות, ולהניח בצד.
ממיסים את הנותרים 1 כף חמאה במחבת, ומערבבים שרימפס וצדפות; לבשל, מפנה, עד השרימפס הם ורודים, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר שרימפס וצדפות, ולהניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, פלפל שחור ומיץ צדפות.
יוצקים תערובת מיץ צדפות למחבת, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים שמנת חמוצה. להחזיר פטריות, שרימפס, צדפות למחבת; לערבב שרי, ומבשלים לחמם דרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו