שרימפס טום יאם
שרימפס טום יאם הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 431 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי כוסברה, רוטב דגים אסייתי, galangal, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס, ו משאית שרימפס הוואי מיוחד (שום לימון חמאה שרימפס).
הוראות
חותכים גבעול לאורכים 3 אינץ'.
חותכים צ ' ילי לרוחב לטבעות דקות; להשליך גזע.
במחבת 3-4 ליטר, לשלב דשא לימון, טבעות צ ' ילי, galangal, עלי סיד, ומרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, כיסוי, ומבשלים 15 עד 20 דקות.
בינתיים, במחבת 6-8 ליטר, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים אטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי רך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מניחים אטריות ב 5 או 6 קערות מרק גדולות.
עם כפית מחוררת, לגרוף דשא לימון, טבעות צ ' ילי, galangal, ועלי סיד מן מרק ולהשליך.
מערבבים שרימפס לתוך מרק ומבשלים עד שהם אטומים בחלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 2 עד 3 דקות.
מעבירים שרימפס עם כפית על אטריות בקערות.
כדי מרק, להוסיף מיץ לימון ורוטב דגים לפי הטעם. מצקת לתוך קערות.
מוסיפים שמן צ ' ילי לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.