שרימפס טוסקני עם שעועית לבנה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? שרימפס טוסקני עם שעועית לבנה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 450 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. ראש לחנות ולקחת עלי בזיליקום, שעועית קנלוני, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס כועס עם שעועית לבנה טוסקנית, שעועית לבנה טוסקנית, ו שוקי טלה טוסקניים עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית מעל קערה ושומרים את הנוזל.
שים את השעועית הלבנה במחבת גדולה עם מספיק נוזלים כדי להרטיב אותם.
מוסיפים 2 כפות משמן הזית ומביאים את השעועית לרתיחה נמוכה. שמור עליהם חמים בזמן שאתה מכין את השרימפס.
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ומבשלים כ 1 דקה, לזרוק לעתים קרובות.
מוציאים את השרימפס בעזרת מלקחיים לקערה.
מוסיפים את השום לתבנית ומקפיצים עד שהשום משחים.
מוסיפים את צ 'ילה סראנו או פתיתי צ' ילי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבנייה והבזיליקום ומערבבים מעט ואז מוסיפים את מיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים כ 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים את השרימפס. זורקים היטב ומבשלים בקצרה לחימום השרימפס.
מוציאים את תערובת השרימפס לצלחת ומפזרים פטרוזיליה.
כף את השעועית הלבנה על מגש או צלחות בודדות.
מזלפים עליהם את שמן הזית הטוב ביותר שיש לכם, ואז מעליו את השרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
![תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.]()
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.