שרימפס ים תיכוני עם פנה
אם יש לכם שום קלוי & פלפל תיבול, פרחי ברוקולי, תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 9 דקות. נסו פנה ים תיכוני, פנה אפוי ים תיכוני, ו בקלה ים תיכוני עם פסטה פנה זרק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, הוספת שרימפס וברוקולי במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול.
לנקז היטב.להביא חצי וחצי כדי להתבשל באותו סיר על חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים גבינת שמנת, תבלינים ומלח; להקציף עד גבינה מותכת ורוטב מעורבב היטב. להחזיר פסטה, שרימפס וברוקולי לסיר; לזרוק בעדינות מעיל היטב.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת, אם תרצה.