שרימפס להרתיח עם רוטב חזרת חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לרתיחה שרימפס עם רוטב חזרת חריף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 688 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חזרת בבקבוק, שרימפס בקליפה, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שרימפס ברמה נמוכה לרתיחה עם Remoulade חריף, סרטן פיקנטי מרתיח עוף ברביקיו עם רוטב ברביקיו Cajun, ו קוקטייל שרימפס עם Tomatillo-רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט מיץ לימון לתוך 4 qt מים בסיר 6-8 ליטר, ולאחר מכן מערבבים ברבעוני לימון, תיבול קריאולי, 2 כפית קאיין, עלי דפנה, שום, תפוחי אדמה, ו 2 כפות מלח (מלח להשמיט אם זה המרכיב הראשון בתיבול).
מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז, 10 עד 12 דקות.
להגדיל את החום גבוה, ולאחר מכן להוסיף תירס ומבשלים, מכוסה חלקית, 4 דקות. מערבבים שרימפס ומבשלים עד רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד קטשופ, מיונז, חזרת, ונותר 1/2 כפית קאיין.
מסננים שרימפס, תפוחי אדמה ותירס ומגישים ברוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו