שרימפס מדרס מולהו וריטאדו קארי ברוטב פלפל שחור
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את השרימפס של מדרס מולהו וריטאדו קארי ברוטב פלפל שחור. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם גרגירי פלפל, מרק עוף פחות נתרן, ג'ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו שרימפס מדרס מולהו וריטאדו קארי ברוטב פלפל שחור, שיפודי שרימפס קארי בגריל עם בצל בגריל ורוטב פלפל אדום, ו קארי בקר מדרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את זרעי החרדל; מכסים את התבנית ומבשלים 2 דקות או עד שהזרעים מפסיקים לצוץ. לחשוף פאן. מערבבים פנימה את הבצל ואת 5 המרכיבים הבאים (בצל דרך שום), ומבשלים 5 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב תדיר.
מנמיכים את האש ומערבבים פנימה מרק, רסק עגבניות, מיץ ומלח. מבשלים עד עבה (כ 1 דקה), תוך ערבוב מתמיד.
הוסף שרימפס; מבשלים 4 דקות או עד לסיום השרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
![קש חיוור בצבע עם תווים של מנגו, פריחת הדרים ובננה באף. על החיך מחרוזת של פירות טרופיים נפרשת לטעמי קלמנטינה, מנגו, אשכולית ובננה. תווים טרופיים אלה ממשיכים לאורך כל הגימור הארוך והמתמשך.]()
קש חיוור בצבע עם תווים של מנגו, פריחת הדרים ובננה באף. על החיך מחרוזת של פירות טרופיים נפרשת לטעמי קלמנטינה, מנגו, אשכולית ובננה. תווים טרופיים אלה ממשיכים לאורך כל הגימור הארוך והמתמשך.
Pale straw in color with notes of mango, citrus blossom and banana in the nose. On the palate a medley of tropical fruit unfolds into tangerine, mango, grapefruit, and banana flavors. These tropical notes continue throughout the long and lingering finish.