שרימפס מוקפץ ג'ינג'ר
שרימפס מוקפץ ג'ינג'ר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 193 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שרימפס, סלרי חתוך באלכסון, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, ו שרימפס מוקפץ עם Jalapeño-מנטה-רוטב ג'ינג'ר & מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שרימפס בקערה בינונית.
מפזרים זנגביל, מלח ופלפל; לזרוק היטב.
שלב 1/2 כוס מים הבא 6 מרכיבים (דרך רסק צ ' ילה) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
חום 1 כפית שמן קנולה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת שרימפס למחבת; מוקפץ 2 דקות.
הסר תערובת שרימפס מהמחבת; להפריש. לנגב את המחבת עם מגבת נייר.
חום שנותר 2 כפיות שמן קנולה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מוקפץ 1 דקה.
להוסיף סלרי; מוקפץ 1 דקה. להחזיר תערובת שרימפס פאן; מוקפץ 1 דקה או עד שרימפס נעשים.
הוסף תערובת מים למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.