שרימפס מוקפץ עם כרוב נאפה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס מוקפץ עם כרוב נאפה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כרוב נאפה מוקפץ, מערבבים כרוב נאפה מטוגן עם פטריות ובייקון, ו כרוב נאפה מוקפץ עם שום, צ'ילה ובזיליקום טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את צלעות הכרוב ומבשלים 10 שניות.
מוסיפים את העלים ומבשלים 20 שניות.
מסננים את הכרוב ולשטוף מתחת למים קרים; לנקז היטב.
בקערה קטנה, לשלב את ציר העוף עם עמילן תירס, רוטב סויה שחור, שמן שומשום ופלפל לבן כדי להפוך את הרוטב.
לחמם ווק מעל חום גבוה במשך 45 שניות.
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הווק.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים 10 שניות. מערבבים את השום ומבשלים 10 שניות.
מוסיפים את השרימפס בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד שהם מתחילים להפוך ורודים ומתכרבלים, כ -15 שניות לכל צד.
מוסיפים את כל הכרוב ומטגנים במשך 2 1/2 דקות. הפוך באר במרכז, דוחף את התערובת לצד של ווק. מערבבים את הרוטב ושופכים אותו לתוך הבאר. להביא מבשלים, מערבבים טיגון להתמזג.
מעבירים למגש, מפזרים את הפלפל ומגישים.