שרימפס מוקפץ עם עגבניות ירוקות צ'אטני
שרימפס מוקפץ עם עגבניות ירוקות צ'אטני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 451 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ אורז, יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות, כלב צ'אטני עגבניות ירוק, ו עגבניות ירוקות צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את כוסברה, חרדל, כמון ומבשלים עד הבצלים מתחילים להפוך זהב, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, החומץ והסוכר ומערבבים. הגבר את החום למדיום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מתרככות אבל עדיין לשמור על צורתם, 15 עד 20 דקות.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל קאיין. בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, במשך 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה. מכסים, מסירים מהחום, ומניחים בצד עד שהשרימפס יהיו ורודים ומבושלים, בערך 5 דקות. מחלקים את האורז בין צלחות בודדות העליון עם שרימפס צ ' אטני. טיפ: אתה יכול לעשות את chutney לפני הזמן לקרר אותו עד 2 שבועות. לחמם אותו על אש נמוכה.