שרימפס מושחר עם רימון-סלסה כתומה
המתכון שרימפס מושחר עם סלסה רימון-כתום יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 108 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון, סעיפים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי רימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה יוגורט רימונים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: טונה מושחרת עם סלסה כתומה-מקוננת, קערות שרימפס מושחרות עם רוטב קינואה, ו טאקו שרימפס מושחר עם סלסה דובדבן תירס בגריל.
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב את 6 החומרים הראשונים.
כדי להכין שרימפס, לשלב פפריקה ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך allspice) בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים שרימפס לשקית; לאטום ולנער היטב את המעיל.
מחממים 2 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי מתערובת השרימפס; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 1/2 כפיות שמן תערובת שרימפס הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.