שרימפס מטוגן אורז II
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שרימפס מטוגן אורז / thingamajig שלישי עם הצלחה ® אורז, שרימפס אורז מטוגן, ו שרימפס אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות. הניחו בצד ואפשרו לאורז להתקרר.
מחממים מחבת גדולה או ווק במשך 2 דקות. כאשר המחבת או ווק חם, לשפוך שמן צמחי, נבטי שעועית ובצל.
מערבבים היטב ומבשלים 3 דקות.
מערבבים אורז מקורר שרימפס ומבשלים עוד 3 דקות. ערבוב כל הזמן.
מערבבים בצל ירוק, ביצים, מלח, פלפל, רוטב סויה ושמן שומשום. מבשלים עוד 4 דקות, ערבוב ברציפות, עד ביצים מבושלים והכל מעורבב באופן שווה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.