שרימפס מטוגן בטעם בוטנים
שרימפס בוטנים בקארי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פטריות, חלב קוקוס רגיל, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס), שרימפס בקארי, ו שרימפס בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מקציפים יחד את חלמונים וסוכר. ממיסים את התה בקצת מים או שמנת כדי להיפטר מכל גושים; לטאטא את הקרם, תה ווניל לתוך חלמונים וסוכר.לחלק בין 6 רמקים קטנים, ולשים אותם למחבת צלייה או 9?x13? פאן; לשפוך מים כדי שהמים מגיעים על חצי דרך את הצדדים של ramekins. זה יהיה סוג של לבודד אותם, כך שהם מבשלים בעדינות ובאופן שווה.
אופים במשך כ 40 דקות, עד פודינג נקבעים אבל עדיין רק קצת jiggly באמצע (תקבל תחושה של זה!). קח אותם החוצה, תן להם להתקרר ולאחר מכן לקרר במשך כמה שעות או לילה, עד נחמד וקר.
מפזרים שכבה זוגית של סוכר על כל מנה וקרמל עם לפיד או להעביר גיליון עוגיות ומניחים מתחת לטוחן בתנור במשך כ 2 דקות, רק עד הסוכר הוא caramelized וזהב. סובב את הסדין אם אתה צריך לעזור להם לקרקף באופן שווה. מקררים שוב, או פשוט נותנים להם לשבת על השיש בזמן שאתם אוכלים ארוחת ערב, רק עד שהסוכר מוגדר כמו זכוכית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו