קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס מטוגן בטעם בוטנים

שרימפס מטוגן בטעם בוטנים
שרימפס בוטנים בקארי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פטריות, חלב קוקוס רגיל, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס), שרימפס בקארי, ו שרימפס בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מקציפים יחד את חלמונים וסוכר. ממיסים את התה בקצת מים או שמנת כדי להיפטר מכל גושים; לטאטא את הקרם, תה ווניל לתוך חלמונים וסוכר.לחלק בין 6 רמקים קטנים, ולשים אותם למחבת צלייה או 9?x13? פאן; לשפוך מים כדי שהמים מגיעים על חצי דרך את הצדדים של ramekins. זה יהיה סוג של לבודד אותם, כך שהם מבשלים בעדינות ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
אופים במשך כ 40 דקות, עד פודינג נקבעים אבל עדיין רק קצת jiggly באמצע (תקבל תחושה של זה!). קח אותם החוצה, תן להם להתקרר ולאחר מכן לקרר במשך כמה שעות או לילה, עד נחמד וקר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים שכבה זוגית של סוכר על כל מנה וקרמל עם לפיד או להעביר גיליון עוגיות ומניחים מתחת לטוחן בתנור במשך כ 2 דקות, רק עד הסוכר הוא caramelized וזהב. סובב את הסדין אם אתה צריך לעזור להם לקרקף באופן שווה. מקררים שוב, או פשוט נותנים להם לשבת על השיש בזמן שאתם אוכלים ארוחת ערב, רק עד שהסוכר מוגדר כמו זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגיש 6.[print_link]

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו