תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלח ופלפל שרימפס. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא שמן בוטנים, סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עם מזמרה במטבח, לחתוך דרך הקליפה של שרימפס במורד הגב לזנב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
2
הסר את הווריד ולשטוף אותם היטב. פרפר השרימפס על ידי חיתוך כמעט כל הדרך דרך השרימפס עם סכין. להתייבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
מחממים 2 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת ווק או עמוק ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
4
בעוד השמן מתחמם, לטאטא את הביצים סודה מועדון יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
להקציף 2 כוסות עמילן תירס לוודא להוציא כל גושים. הבלילה צריכה להיות עקביות של שמנת כבדה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל-זכרו שזה נקרא שרימפס מלח ופלפל!
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת כבדה
עמילן תירס
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
שים את עמילן התירס שנותר על מגש ומתבל אותו היטב עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, לדלות את השרימפס בכורנית ולנער את כל עודף. טובלים את השרימפס בבלילה ונותנים לבלילה העודפת לטפטף. החלק את השרימפס לתוך השמן החם ומבשל כ -3 דקות עד חום זהוב, הופך אותם פעם אחת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עמילן תירס
שרימפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
7
להסיר ולנקז על מגבות נייר. לגרוף את כל חתיכות צף של הבלילה מן השמן, הם ישרפו. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל כל עוד הם חמים ושמים אותם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שרימפס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
כאשר כל השרימפס כבר מבושל, בזהירות לשפוך את כל אבל 2 כפות שמן לתוך מיכל בטוח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
שמן בישול
9
מוסיפים את הצ 'ילי, שום, וג' ינג ' ר ומערבבים במשך כ 1 דקה. תוריד את הווק מהחום ותשפוך פנימה את רוטב הסויה ואת הסאקי. מבשלים 1 דקה, ואז לשפוך את התערובת על שרימפס מטוגן.