שרימפס ממולא עם זיגוג לימון-רימון
שרימפס ממולא עם זיגוג לימון-רימון יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 143 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ לימון, כמון טחון, כורכום הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאייר עוגות תה לימון עם זיגוג רימון, סופגניות רימון אוכמניות עם זיגוג רימון, ו ארוחת ערב מתוקה: סלט אגס ורימון ושרימפס עם ריזוטו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 7 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
הסר 2 כפות רוטב; להפריש. שמור נשאר רוטב לטבילה.
כדי להכין שרימפס, לקלף וdevein שרימפס, משאיר זנבות שלמים.
מבשלים בצל קצוץ במים רותחים במשך 2 דקות או עד מכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מניחים עוף במעבד מזון; תהליך עד קצוץ גס.
מוסיפים עוף, פפריקה, והבא 11 מרכיבים (פפריקה דרך 2 שיני שום) לבצל; מערבבים היטב.
מניחים את השרימפס בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים שרימפס בצדדים שלהם, כך שכל צורה "C". כפית כף גדושה של תערובת עוף למרכז של כל שרימפס. לחץ בעדינות על תערובת העוף עד שהוא נוגע בצדדים של שרימפס.
מברשת שרימפס עם רוטב 2 כפות.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד שרימפס נעשים ומילוי הוא מוצק.
מגישים עם רוטב 1/2 כוס הנותרים.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.