שרימפס ממולאים תפוחי אדמה
שרימפס ממולאים היא תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 1065 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -69 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמנת, שמן צמחי, תפוחי אדמה של אידהו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן ופסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים של שרימפס אפויים פעמיים , בטטה ממולאת בשרימפס וסלסה , ושרימפס ממולאים פעמיים בתפוחי אדמה אפויים ויום הולדת שמח .
הוראות
לחמם את התנור מראש ל -350 מעלות.
מתחילים בשטיפת תפוחי אדמה, ייבושם ודקירות בעדינות בעזרת מזלג בצדדים. מצפים כל תפוח אדמה בשמן צמחי, מניחים על תבנית מכוסה בנייר כסף ואופים כשעה.
מניחים את החמאה בקערה גדולה.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ופורסים כל תפוח אדמה לשניים. שולפים בעדינות את תפוח האדמה ומניחים בקערה. בעזרת מיקסר על גבוה, מערבבים את תפוחי האדמה, החמאה, השמנת החמוצה, המלח והפלפל. מקפלים את השרימפס ושתי הגבינות לתוך התערובת. מחזירים את התערובת בעדינות לקליפות תפוחי האדמה, מוודאים לא לשבור אותן. עורמים את התערובת גבוה ככל האפשר על גבי קליפות תפוחי האדמה.
מפזרים על כל תפוח אדמה גבינה ופפריקה לצבע.
אופים בתנור כ-20 עד 30 דקות עד להשחמה מלמעלה.