שרימפס מעושן ודגנים
שרימפס מעושן וגרגרים יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו שרימפס, שמן קנולה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שרימפס מעושן מתכון שיבולת שועל, שרימפס מעושן עם גרגרי שמנת, ו גבינת גאודה עם שרימפס חמאה חום מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה. בהדרגה להוסיף את שיבולת השועל וקמצוץ נדיב של מלח. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד גריסים עבים דייסה-כמו, כ 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים בגבינת צ ' דר, בתרד ובעירית; מערבבים עד שהגבינה נמסה והתרד נבול. כסה את הגריסים והתחמם.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הקנולה עם השום מעל חום גבוה עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את השרימפס ופפריקה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים עד שהחסילון אטום, בערך 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהשרימפס לבן בכל רחבי ורוטב השום-פפריקה מופחת מעט.
כפית את שיבולת השועל לתוך קערות, העליון עם שרימפס ורוטב; לשרת.