שרימפס סיני ומרק טופו
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל סיני. אם יש לכם אפונה, שרימפס, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו מרק סיני עם טופו, נקניק סיני, טופו ומרק פטריות, ו ברוקולי טופו וסיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול או ווק על חום גבוה. מבשלים את השום וג ' ינג ' ר עד ריחני משחימים קלות. מערבבים את השרימפס, ומערבבים ומטגנים עד מבושל, ואז להסיר ולהניח בצד.
יוצקים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את טופו ואפונה, מתבלים עם מלח ופלפל, ואז לחזור לרתיחה.
מערבבים את עמילן התירס עם מעט מים כדי ליצור משחה דקה. מערבבים את קורנפלור לתוך המרק וממשיכים להתבשל עד ברור מעובה, על 1 דקה. מערבבים את השרימפס בחזרה למרק ומגישים.