קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס סלרי ויקטור

שרימפס סלרי ויקטור
שרימפס סלרי ויקטור הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, לבבות סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלרי ויקטור, שרימפס תמרינדי עם סלרי סיני, ו שרימפס וסלט סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך גבעול קשה מסתיים מלב סלרי, שמירה על גבעולים מחוברים בסיסים; לקצץ ולהשליך צמרות לעשות גבעולים על 8 סנטימטרים. לשטוף ולנקז לבבות סלרי. עם קולף ירקות, מחרוזות גסות של גב גב גב גבעול חיצוני.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים כל לב בחצי אורך; לקשור כל חצי בחוזקה סביב המרכז עם חוט כותנה.
3
מערבבים סלרי ומרק במחבת 5 עד 6 ליטר (לפחות 10 ב. wide). מביאים לרתיחה על חום גבוה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד סלרי הוא רך כאשר פירסינג, 12 עד 15 דקות, הפיכת חבילות מעל באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים שמן זית וחומץ בשקית מזון פלסטיק כבדה 1 גלון. עם מלקחיים, להעביר סלרי מרק לשקית. קבע זקוף ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בינתיים, להוסיף שרימפס מרק; להביא רתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשל, חשוף, רק עד שרימפס הם אטומים אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 30 שניות עד 1 דקה. עם כפית מחוררת, להרים שרימפס ממרק ולהוסיף שקית ניילון עם סלרי (לשמור מרק לשימושים אחרים או להשליך).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6
בואו מגניב, כ -30 דקות, ולאחר מכן לחץ על תיק לאטום. להפוך את התיק כדי מעיל סלרי ושרימפס עם רוטב. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות או עד 1 יום, מפנה את התיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
הרם סלרי מן ההלבשה; להסיר ולהשליך מחרוזות, ולהניח צרור על כל צלחת ארוחת ערב. עם כפית מחוררת, להרים שרימפס מהרוטב והתל ליד סלרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
לחצות 2 פילה אנשובי על כל חלק, ואז מפזרים צלפים. הכנס גרגיר הנחלים סביב סלרי ושרימפס. נשאר כפית רוטב משקית על סלטים, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.