קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס סקמפי

שרימפס סקמפי
שרימפס סקמפי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 572 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ לימון, שרימפס ג'מבו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי, ו שרימפס סקמפי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את שאלוט, 5 שיני שום ו -2 כפות שמן הזית במעבד מזון מיני. תהליך כדי להפוך חלק להדביק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים 6 כפות שמן זית ואת השום שנותר למחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תנו לשום לרחוש דקה, ואז הוסיפו מחצית מהשרימפס וכל הטימין. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומבשלים עד שהשרימפס נצרב אך לא מבושל לחלוטין, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוציאים לצלחת וחוזרים על עצמם עם השרימפס שנותר ועוד 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מוציאים את השרימפס והטימין מהמחבת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את 4 כפות שמן הזית הנותרות ואת משחת השום-שאלוט לאותה מחבת המונחת על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהדבק התייבש ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת, 2 עד 3 דקות. מחזירים את הטימין למחבת ויוצקים פנימה את היין הלבן, מיץ הלימון, הנותרים 1 1/2 כפיות מלח, 4 כפות חמאה ו -1 כוס מים. מביאים את הרוטב לרתיחה מהירה ומבשלים עד מופחת בחצי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כשהרוטב הצטמצם, מקציפים פנימה את יתרת החמאה ומחזירים את השרימפס לתבנית. מבשלים וזורקים עד שהשרימפס מצופים ברוטב ופשוט מבושלים, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. אם הרוטב עדיין נראה דק מדי, מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומביאים לרתיחה רק כדי להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים מיד.
9
צילום: דוד מלוש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
אספרטו פינו גריגיו
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.