שרימפס סקמפי
שרימפס סקמפי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 572 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ לימון, שרימפס ג'מבו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי, ו שרימפס סקמפי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שאלוט, 5 שיני שום ו -2 כפות שמן הזית במעבד מזון מיני. תהליך כדי להפוך חלק להדביק.
יוצקים 6 כפות שמן זית ואת השום שנותר למחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
תנו לשום לרחוש דקה, ואז הוסיפו מחצית מהשרימפס וכל הטימין. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומבשלים עד שהשרימפס נצרב אך לא מבושל לחלוטין, 1 עד 2 דקות.
מוציאים לצלחת וחוזרים על עצמם עם השרימפס שנותר ועוד 1/2 כפית מלח.
מוציאים את השרימפס והטימין מהמחבת לצלחת.
מוסיפים את 4 כפות שמן הזית הנותרות ואת משחת השום-שאלוט לאותה מחבת המונחת על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהדבק התייבש ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת, 2 עד 3 דקות. מחזירים את הטימין למחבת ויוצקים פנימה את היין הלבן, מיץ הלימון, הנותרים 1 1/2 כפיות מלח, 4 כפות חמאה ו -1 כוס מים. מביאים את הרוטב לרתיחה מהירה ומבשלים עד מופחת בחצי, 4 עד 5 דקות.
כשהרוטב הצטמצם, מקציפים פנימה את יתרת החמאה ומחזירים את השרימפס לתבנית. מבשלים וזורקים עד שהשרימפס מצופים ברוטב ופשוט מבושלים, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. אם הרוטב עדיין נראה דק מדי, מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומביאים לרתיחה רק כדי להסמיך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
![אספרטו פינו גריגיו]()
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.