שרימפס עטוף בבייקון
שרימפס עטוף בייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 628 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שאלוט, פלפל טחון, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די טוב. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בייקון, שרימפס עטוף בבייקון, ו שרימפס עטוף בייקון.
הוראות
מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות.
שלב שמן קנולה הבא 7 מרכיבים בשקית מקפיא פלסטיק zip-top.
הוסף שרימפס; חותם וצינה 30 דקות, פונה פעם אחת.
בינתיים, לארגן בייקון בשכבה אחת במחבת 15-x-10-inch ג ' לי רול.
אופים ב 450 במשך 6 עד 8 דקות או רק עד בייקון מתחיל חום. (בייקון יהיה מבושל חלקית, לא פריך.)
הסר מהמחבת, ולנקז על מגבות נייר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
מניחים מתלה חוט משומן קלות במחבת גליל מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ ' ג ' לי.
הסר שרימפס ממרינדה; להשליך מרינדה. לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב כל שרימפס, ולאבטח עם מפרט עץ השחלה דרך שני הקצוות של שרימפס. סדר שרימפס בשכבה אחת על מתלה חוט.
אופים ב 400 במשך 8 עד 10 דקות או עד בייקון הוא פריך שרימפס להפוך ורוד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.