שרימפס עם בזיליקום, שום ועגבניות
שרימפס עם בזיליקום, שום, ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 302 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו ארוחת ערב: שרימפס שום עם בזיליקום, עגבניות, פתיתי פלפל, שרימפס בזיליקום שום עם פנה במרינרה בזיליקום חריף, ו ספגטי עם עגבניות ושום-שמן בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את העגבניות עם בזיליקום העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. שים בצד בזמן שאתה מכין את השרימפס.
מחלקים את השרימפס בין 2 (8 או 9 אינץ') מחבתות עוגה וללטף אותם יבש לחלוטין עם מגבת נייר. מסדרים את השרימפס כך שהם שוכבים שטוחים ומרווחים באופן שווה במחבתות.
חום 2 מחבת גדולה מעל חום בינוני, או לעשות את זה ב 2 קבוצות אם יש לך רק 1 מחבת. צד עונה 1 של שרימפס עם מלח ופלפל.
הוסף מספיק שמן כדי לצלם קלות את החלק התחתון של המחבת ולהפוך את החום עד גבוה. הפוך את המחבת של שרימפס כך שכולם נופלים לתוך המחבת (ים) בבת אחת.
מטגנים את השרימפס, ללא הפרעה, עד שהם הופכים חום זהוב על הקרקעית, על 2 דקות.
להוסיף קצת יותר שמן ו 1/2 השום לכל מחבת. כבה את החימום והפוך את החסילון עם מלקחיים. מבשלים את השרימפס במשך 1 דקה בחום השיורי של המחבתות.
להעביר את השרימפס לקערה עם תערובת עגבניות ולזרוק לשלב. מחלקים את השרימפס בין 4 צלחות או מגש הגשה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.