שרימפס עם בייקון-גבינה פולנטה
שרימפס עם בייקון-גבינה Polentan נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בבייקון של ברגהוף מעל פלפל פולנטה אדומה צלוי ירח כחול, צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה, ו פולנטה רומנית מסורתית עם גבינת פטה ובייקון (Mamaliga cu Branzan בפטורי).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 3 1/2 כוסות מים לרתיחה.
יוצקים פולנטה בזרם דק, מקציפים כל הזמן, ומקציפים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה קבועה. הפחת חום כדי לשמור על רתיחה עדינה, כיסוי ומערבבים כל 5 דקות עד לסיום, כ -25 דקות בסך הכל.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון עד שומן הופך וקצוות להתחיל חום פריך. בעוד בייקון מבשל, לקצץ גבעולים וקצוות של בצל ירוק, משאיר בצל שלם ככל האפשר.
לנקז בייקון על מגבות נייר, לקצוץ, ולהניח בצד.
הסר את כל אבל 1 כף. שומן בייקון מהמחבת.
מוסיפים בצל ירוק שלם ומבשלים עד רך ומתחיל חום, כ 3 דקות; סיבוב וחום צדדים מנוגדים, כ 3 דקות יותר. בעוד בצל ירוק לבשל, חציית עגבניות לאורך קו המשווה ומפזרים הצדדים לחתוך עם מלח ופלפל. קוצצים שום. תניח את שניהם בצד.
מעבירים בצל ירוק לסדין אפייה או מגש ומכסים כדי להתחמם. שים חצאי עגבניות לחתוך את הצד במחבת עם שומן בייקון ומבשלים עד שמתחילים להשחים, על 3 דקות. הפעל ומבשל עד מחומם דרך וקצת רך, כ 3 דקות יותר.
העברה לתבנית אפייה עם בצל ירוק כדי להתחמם.
מוסיפים שום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מתחיל להפוך ורוד, 1 עד 2 דקות.
יוצקים יין ולהמשיך לבשל, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהמחבת, עד שרימפס מבושל דרך, כ 2 דקות.
מערבבים חמאה, גבינה, ובייקון לתוך פולנטה. מחלקים פולנטה בין 4 ל 6 צלחות העליון עם שרימפס ונוזל שנותר במחבת, חלוקת באופן שווה. הגדר חצי עגבניות וכמה בצל ירוק ליד פולנטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.