קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שרימפס עם בייקון-גבינה פולנטה

שרימפס עם בייקון-גבינה פולנטה
שרימפס עם בייקון-גבינה Polentan נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בבייקון של ברגהוף מעל פלפל פולנטה אדומה צלוי ירח כחול, צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה, ו פולנטה רומנית מסורתית עם גבינת פטה ובייקון (Mamaliga cu Branzan בפטורי).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 3 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים פולנטה בזרם דק, מקציפים כל הזמן, ומקציפים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה קבועה. הפחת חום כדי לשמור על רתיחה עדינה, כיסוי ומערבבים כל 5 דקות עד לסיום, כ -25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון עד שומן הופך וקצוות להתחיל חום פריך. בעוד בייקון מבשל, לקצץ גבעולים וקצוות של בצל ירוק, משאיר בצל שלם ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנקז בייקון על מגבות נייר, לקצוץ, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
הסר את כל אבל 1 כף. שומן בייקון מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל ירוק שלם ומבשלים עד רך ומתחיל חום, כ 3 דקות; סיבוב וחום צדדים מנוגדים, כ 3 דקות יותר. בעוד בצל ירוק לבשל, חציית עגבניות לאורך קו המשווה ומפזרים הצדדים לחתוך עם מלח ופלפל. קוצצים שום. תניח את שניהם בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
8
מעבירים בצל ירוק לסדין אפייה או מגש ומכסים כדי להתחמם. שים חצאי עגבניות לחתוך את הצד במחבת עם שומן בייקון ומבשלים עד שמתחילים להשחים, על 3 דקות. הפעל ומבשל עד מחומם דרך וקצת רך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
העברה לתבנית אפייה עם בצל ירוק כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מוסיפים שום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מתחיל להפוך ורוד, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
יוצקים יין ולהמשיך לבשל, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהמחבת, עד שרימפס מבושל דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מהחום.
14
מערבבים חמאה, גבינה, ובייקון לתוך פולנטה. מחלקים פולנטה בין 4 ל 6 צלחות העליון עם שרימפס ונוזל שנותר במחבת, חלוקת באופן שווה. הגדר חצי עגבניות וכמה בצל ירוק ליד פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.