שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום
שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פרחי ברוקולי, ערמוני מים, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שרימפס שום עם ברוקולי, ספגטי עם שום-שרימפס וברוקולי, ו שרימפס שום דבש קל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ברוקולי ומים בקערת זכוכית; קיטור במיקרוגל עד רך מעט, 2 עד 3 דקות.
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. לבשל שום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך; להוסיף מרק עוף, רוטב סויה, רוטב צדפות, שורש זנגביל לשום. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את השרימפס; מבשלים ומערבבים עד שהשרימפס הופך ורוד, 3 עד 4 דקות. לזרוק ברוקולי מאודה וערמוני מים עם תערובת שרימפס מעיל עם הרוטב. מערבבים קורנפלור לתוך התערובת 1 כף בכל פעם עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות.