קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום

שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום
שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פרחי ברוקולי, ערמוני מים, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שרימפס שום עם ברוקולי, ספגטי עם שום-שרימפס וברוקולי, ו שרימפס שום דבש קל ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ברוקולי ומים בקערת זכוכית; קיטור במיקרוגל עד רך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. לבשל שום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך; להוסיף מרק עוף, רוטב סויה, רוטב צדפות, שורש זנגביל לשום. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את השרימפס; מבשלים ומערבבים עד שהשרימפס הופך ורוד, 3 עד 4 דקות. לזרוק ברוקולי מאודה וערמוני מים עם תערובת שרימפס מעיל עם הרוטב. מערבבים קורנפלור לתוך התערובת 1 כף בכל פעם עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.