שרימפס עם יין לבן כתום
שרימפס עם יין לבן כתום יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 199 גרם של שומן, וסך הכל 2010 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, תפוזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס במרינדה עם שמפניה Beurre Blanc, שרימפס בגריל עם Beurre Blanc וניל, ו סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc.
הוראות
href="https://www.simplyrecipes.com/recipes/how_to_peel_and_devein_shrimp" תקלף ותוריד את החסילונים. תעבדו עם השרימפס אחד אחד, ותשאירו את השאר בקערת מי קרח. להחזיק את הגוף של השרימפס, להשתמש באצבעות שלך כדי למשוך את הראש אם הוא עדיין מחובר, ולאחר מכן את הרגליים.
החל בקצה הראש, לקלף בעדינות את הקליפה. תשתמש בציפורניים או בסכין כדי לחתוך את החלק של הבסיס.
הסר את השרימפס מהקליפה שלו לחלוטין.
מניחים שרימפס למטה שטוח על קרש חיתוך ולהשתמש סכין חדה קטנה כדי להפוך את רדודה לחתוך את החלק האחורי של השרימפס.
אולי תראו מעיים כהים דמויי וריד שזורמים דרך הבשר. השתמש באצבעות שלך, או קצה חד של סכין כדי להסיר. כפי שאתה להשלים כל שרימפס, לשים לתוך קערה של מי קרח כדי לשמור על קור רוח. שים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
הפוך סירופ תפוזים: חצי גרידה של תפוז אחד (כ 2 כפיות) ומיץ את שני התפוזים (כ 3/4 כוס).
שים את המיץ, גרידה, יין ובצלצלים במחבת רוטב על חום גבוה בינוני. לבשל עד שזה syrupy וכמעט נעלם.
לטאטא את החמאה: על אש נמוכה, לטאטא את החמאה ברציפות במרץ, 1 כף בכל פעם. חמאה היא התמיסה היחידה לרוטב זה, ואם אתה מוסיף אותו לאט, ערבוב מתמיד, הרוטב ישיג מרקם חלק משיי. אל תתנו לרוטב לרתוח. מלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם בזמן שאתה ממשיך עם השרימפס.
מחממים מחבת על חום בינוני גבוה.
מסננים את השרימפס ואת המעיל בשמן זית. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השרימפס ומפזרים קצת מלח ופלפל.
מבשלים את השרימפס כ -45 שניות בכל צד.
הוסף עוד קצת שמן זית במידת הצורך כדי לשמור על השרימפס מלהידבק למחבת. לא לבשל יתר על המידה או שרימפס יהיה קשה גומי.
רסס Beurre בלאן רוטב מעל שרימפס, או לשרת במיכל קטן נפרד לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.