קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס עם יין לבן כתום

שרימפס עם יין לבן כתום
שרימפס עם יין לבן כתום יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 199 גרם של שומן, וסך הכל 2010 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, תפוזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס במרינדה עם שמפניה Beurre Blanc, שרימפס בגריל עם Beurre Blanc וניל, ו סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc.

הוראות

1
href="https://www.simplyrecipes.com/recipes/how_to_peel_and_devein_shrimp" תקלף ותוריד את החסילונים. תעבדו עם השרימפס אחד אחד, ותשאירו את השאר בקערת מי קרח. להחזיק את הגוף של השרימפס, להשתמש באצבעות שלך כדי למשוך את הראש אם הוא עדיין מחובר, ולאחר מכן את הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
החל בקצה הראש, לקלף בעדינות את הקליפה. תשתמש בציפורניים או בסכין כדי לחתוך את החלק של הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הסר את השרימפס מהקליפה שלו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מניחים שרימפס למטה שטוח על קרש חיתוך ולהשתמש סכין חדה קטנה כדי להפוך את רדודה לחתוך את החלק האחורי של השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
אולי תראו מעיים כהים דמויי וריד שזורמים דרך הבשר. השתמש באצבעות שלך, או קצה חד של סכין כדי להסיר. כפי שאתה להשלים כל שרימפס, לשים לתוך קערה של מי קרח כדי לשמור על קור רוח. שים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הפוך סירופ תפוזים: חצי גרידה של תפוז אחד (כ 2 כפיות) ומיץ את שני התפוזים (כ 3/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
שים את המיץ, גרידה, יין ובצלצלים במחבת רוטב על חום גבוה בינוני. לבשל עד שזה syrupy וכמעט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
לטאטא את החמאה: על אש נמוכה, לטאטא את החמאה ברציפות במרץ, 1 כף בכל פעם. חמאה היא התמיסה היחידה לרוטב זה, ואם אתה מוסיף אותו לאט, ערבוב מתמיד, הרוטב ישיג מרקם חלק משיי. אל תתנו לרוטב לרתוח. מלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם בזמן שאתה ממשיך עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים מחבת על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את השרימפס ואת המעיל בשמן זית. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השרימפס ומפזרים קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מבשלים את השרימפס כ -45 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
הוסף עוד קצת שמן זית במידת הצורך כדי לשמור על השרימפס מלהידבק למחבת. לא לבשל יתר על המידה או שרימפס יהיה קשה גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
רסס Beurre בלאן רוטב מעל שרימפס, או לשרת במיכל קטן נפרד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.