שרימפס פריכים טמפורה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שרימפס, חלבונים ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. נסו טמפורה-בטטות מזוגגות עם פאנקו פריך, טמפורה (שרימפס) , ו שרימפס טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לטאטא קמח, קורנפלור, ומלח בקערה גדולה. לעשות דיכאון במרכז הקמח. מערבבים במים וחלמון ביצה.
מערבבים רק עד לחלח; הבלילה תהיה גבשושי. מערבבים בחלבון ביצה.
אחד בכל פעם, לטבול שרימפס לתוך הבלילה למעיל. אל תכה בזנבות. בזהירות למקם כמה שרימפס בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים עד חום זהוב, על 1 1/2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.