שרימפס צ'ופיטולאס
שרימפס Tchoupitoulas הוא מאכל שמגיש 4. תמורת $1.25 למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 36 גרם שומן ובסך הכל 396 קלוריות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, שום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מתכון חביתת שרימפס/ביצים מוקפצות עם בצל אדום ושרימפס , משאית שרימפס הוואי (חמאת לימון שום שרימפס) ומשאית שרימפס הוואי ספיישל (חמאת שום לימון שרימפס) .
הוראות
ממיסים 4 אונקיות מהחמאה במחבת.
מוסיפים את התיבול הקריאולי, מיץ הצדפות, השום והשרימפס.
מוסיפים את הפטריות, הפטרוזיליה והבצל.
מטגנים עד שהפטריות רכות, כ-2 עד 3 דקות.
מוסיפים את 2 אונקיות החמאה הנותרות וממשיכים לבשל עד שהרוטב קרמי.
מגישים על סבבי לחם צרפתי בכלי ביצים מצומצמות או קערות מרק רדודות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. המומו סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מומו סוביניון בלאן]()
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקם לחך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות בפני עצמו כאפריטיף מרענן.