קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

שרימפס צלייה: חכם, חם ומתובל

שרימפס צלייה: חכם, חם ומתובל
צליה שרימפס: חכם, חם ומתובל דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר חום, שמן קנולה, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו מרינדה צלייה מתובלת עבור עוף ופירות ים, צליה: נקניק עוף מנגו חריף, ו צליה: בייקון עטוף, חלפיניו וחסילון ממולא גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים 12 שיפודי עץ במים במשך 30 דקות כדי למנוע חריכה.בינתיים, להפוך את הרוטב: להביא סוכר ומיץ ליים לרתיחה בסיר קטן. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת סורגים עם שמן. חוט 3 שרימפס על כל שיפוד; העונה עם מלח. מחלקים רוטב לשניים; מילואים חצי להגשה. גריל שרימפס 1 דקה; מברשת עם רוטב. הפוך, וגריל במשך 1 דקה יותר; מברשת עם רוטב שוב. Flip, וגריל, צחצוח מדי פעם עם רוטב, עד אטום, 1 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
3
מגישים עם רוטב שמור.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.