קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

שרימפס קארי עם יו צ'וי וkabocha סקווש

שרימפס קארי עם יו צ'וי וkabocha סקווש
אם יש לך עלים בזיליקום תאילנדי, שמן צמחי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: Kabocha סקווש קארי אדום, Kabocha סקווש עדשים קארי, ו קארי סקווש קאבוצ'ה תאילנדי.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
תוסיף את יו צ ' וי. מבשלים עד פריך במכרז, על 1 דקה. באמצעות מסננת, להעביר יו צ ' וי למסננת. יש לשטוף במים קרים ולהניח בצד. להחזיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להוסיף דלעת. מרתיחים עד רך כמעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
תערובת 1/2 כוס חלב קוקוס, בזיליקום 1/3 כוס, כוסברה, עלי ליים במעבד מיני או בלנדר עד עשבי תיבול קצוצים דק טפסי להדביק רופפים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי לייםעלי ליים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים שאלוט וממרח קארי, ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
8
הוסף רסק עשב ו lemongrass; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
9
מוסיפים חלב שנותר, רוטב דגים, סוכר, ודלעת. מרתיחים עד סקווש הוא רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
10
תוסיף שרימפס ויו צ ' וי. מבשלים עד שרימפס הם אטומים במרכז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מערבבים ב 1/3 עלי בזיליקום כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.