שרימפס קארי עם יו צ'וי וkabocha סקווש
אם יש לך עלים בזיליקום תאילנדי, שמן צמחי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: Kabocha סקווש קארי אדום, Kabocha סקווש עדשים קארי, ו קארי סקווש קאבוצ'ה תאילנדי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
תוסיף את יו צ ' וי. מבשלים עד פריך במכרז, על 1 דקה. באמצעות מסננת, להעביר יו צ ' וי למסננת. יש לשטוף במים קרים ולהניח בצד. להחזיר מים לרתיחה.
להוסיף דלעת. מרתיחים עד רך כמעט, על 4 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד.
תערובת 1/2 כוס חלב קוקוס, בזיליקום 1/3 כוס, כוסברה, עלי ליים במעבד מיני או בלנדר עד עשבי תיבול קצוצים דק טפסי להדביק רופפים.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט וממרח קארי, ומערבבים 30 שניות.
הוסף רסק עשב ו lemongrass; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים חלב שנותר, רוטב דגים, סוכר, ודלעת. מרתיחים עד סקווש הוא רך, על 4 דקות.
תוסיף שרימפס ויו צ ' וי. מבשלים עד שרימפס הם אטומים במרכז, על 2 דקות.
מערבבים ב 1/3 עלי בזיליקום כוס. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.