שרימפס קוקוס
שרימפס קוקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 4861 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 495 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 135 אוהדים. אם יש לכם ביצים, פתיתי צ'ילי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו קוקוס Laksa עם שרימפס (קוקוס-קארי מרק אטריות עם שרימפס), Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס), ו שרימפס קוקוס בקתת סרטנים - זוהי דרך מרעננת להכין שרימפס, לא לפספס את זה עבור טעם טרופי נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
שרימפס העונה עם מלח ולהניח בצד.
מערבבים קוקוס ופנקו בקערת ערבוב גדולה ומקציפים לשלב.
מערבבים ביצים ו 2 כפות קמח בקערת ערבוב גדולה לטאטא עד הומוגנית.
מניחים את שאר הקמח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים שרימפס לקערה עם קמח וזורקים למעיל באופן שווה.
מעבירים שרימפס לתערובת ביצים, מנערים קמח עודף. לזרוק מעיל ביסודיות. החזק את הקערה עם תערובת הקוקוס ביד תן שלך, וזורק כל הזמן, להרים שרימפס אחד בכל פעם עם יד ימין שלך, לאפשר בלילת עודף לטפטף, ולזרוק בתערובת הקוקוס. השרימפס צריך בסופו של דבר מצופה באופן שווה בלי להיצמד זה לזה.
מעבירים את השרימפס לצלחת, מנגבים את הבלילה ופירורים מהזנב שלהם כמו שאתה הולך. להפריש במשך 10 דקות.
מערבבים את השום, פתיתי צ ' ילי, סוכר, חומץ, ו 1/2 כוס מים בסיר קטן וחום עד שהסוכר מומס.
מערבבים יחד הנותרים מים עמילן תירס בקערה קטנה כדי ליצור slurry חלקה.
לטאטא אותו לתוך הרוטב ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני להתעבות.
הסר מהחום ולהקציף ברוטב דגים. תניח בצד.
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי ל 191° כפי שנמדד על מדחום קריאה מיידית. להוריד שרימפס לתוך שמן אחד בכל פעם ומטגנים, להתסיס כל הזמן עם עכביש מתכת עד חום זהוב עמוק פריך מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
מעבירים שרימפס לקערה מרופדת במגבות נייר, מתבלים במלח כשר, וזורקים למעיל.
מגישים מיד, עם רוטב טבילה בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.