שרימפס קוקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 4861 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 495 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 135 אוהדים. אם יש לכם ביצים, פתיתי צ'ילי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו קוקוס Laksa עם שרימפס (קוקוס-קארי מרק אטריות עם שרימפס), Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס), ו שרימפס קוקוס בקתת סרטנים - זוהי דרך מרעננת להכין שרימפס, לא לפספס את זה עבור טעם טרופי נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
1
שרימפס העונה עם מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מערבבים קוקוס ופנקו בקערת ערבוב גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מערבבים ביצים ו 2 כפות קמח בקערת ערבוב גדולה לטאטא עד הומוגנית.
מעבירים שרימפס לתערובת ביצים, מנערים קמח עודף. לזרוק מעיל ביסודיות. החזק את הקערה עם תערובת הקוקוס ביד תן שלך, וזורק כל הזמן, להרים שרימפס אחד בכל פעם עם יד ימין שלך, לאפשר בלילת עודף לטפטף, ולזרוק בתערובת הקוקוס. השרימפס צריך בסופו של דבר מצופה באופן שווה בלי להיצמד זה לזה.
לטאטא אותו לתוך הרוטב ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר מהחום ולהקציף ברוטב דגים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי ל 191° כפי שנמדד על מדחום קריאה מיידית. להוריד שרימפס לתוך שמן אחד בכל פעם ומטגנים, להתסיס כל הזמן עם עכביש מתכת עד חום זהוב עמוק פריך מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.