קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף

שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף
שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Norecipes יש 52 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך רוטב צ'ילי תאילנדי, ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף, שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה כתום חריף, ו שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה מתוק & חריף.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את המרמלדה רוטב צ ' ילי מתוק תאילנדי לקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מיקרוגל עד מבעבע (כ -30 שניות), ולאחר מכן מערבבים במיץ לימון.משאיר את הזנב על, shell ו devein השרימפס. אם אתה רוצה למנוע מהשרימפס להסתלסל כאשר אתה מטגן אותם, לעשות סדרה של חתכים מאונכים על 1/4" מלבד לאורך החלק הפנימי של התלתל. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן בנדיבות מלח ופלפל בשני הצדדים.הכן שלוש קערות רדודות, 1 עם קמח, 1 עם הביצה, ו -1 עם הקוקוס. אבק כל שרימפס עם הקמח, ואז לטבול אותם לטבול אותם בביצה. שילוב זה משמש כדבק לקוקוס, כדי לוודא שאתה לא לפספס שום כתמים. לבסוף, להניח את השרימפס על הקוקוס ומפזרים חלק מהקוקוס על גבי, לחיצה על השרימפס כדי לוודא שהוא מקבל ציפוי עבה נחמד. הרם את השרימפס על ידי הזנב שלו ולתת לו להתנועע להתנער כל קוקוס עודף. חזור עם שאר השרימפס
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בסיר תחתית כבד, להוסיף 1 " של שמן וחום על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע 350 מעלות F. מטגנים את השרימפס בקבוצות, עד חום זהוב, מרפרף פעם בחצי הדרך. תרוקן כל קצף שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים את שרימפס הקוקוס על מתלה נייר מגבת מצופה ומגישים עם רוטב כתום חריף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.