שרימפס קוקוס פריך
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס קוקוס פריך, שרימפס קוקוס פריך, ו שרימפס קוקוס פריך.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח קאיין.
להקציף ב 13 כף. מים קרים ושמן עד מעורבב, עבה ומקציף. תניח בצד את החובט.
יוצקים שמן על 1 1/2 אינץ ' עמוק במחבת גדולה, עמוקה.
חום שמן 191°. בינתיים, לשבור את כל גושי קוקוס להתפשט על גיליון אפייה מצופה נייר שעווה. לייבש שרימפס עם מגבות נייר. לטבול שרימפס, אחד בכל פעם, לתוך הבלילה כדי מעיל לחלוטין; לנער את עודף ולמקם על גבי קוקוס.
מגלגלים כל שרימפס קוקוס למעיל; לנער את עודף ולהעביר מתלה תיל.
להחליק שרימפס לתוך שמן חם, 6 עד 8 בכל פעם, ומבשלים כ 1 דקה, או עד חום זהוב פריך; לווסת את החום כדי לשמור על הטמפרטורה ב 191°.
להעביר שרימפס עם רשת skimmer, כפית מחוררת או מלקחיים לסדין אפייה מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. חזור עם שרימפס הנותרים, שמירה על שמן ברור ככל האפשר על ידי גריפת פסולת עם skimmer או מסננת קטנה.
מעבירים שרימפס למגש הגשה ומגישים חם עם רוטב קוקטייל בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.