המתכון של שרימפס קייג'ון מוכן תוך כ-10 דקות והוא בהחלט אפשרות מצוינת ללא גלוטן, חלב, פליאולית וראשונית לאוהבי אוכל קייג'ון. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם פלפל קאיין, טימין, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45%. נסו Cajun Shrimp, Cajun Shrimp ו-Cajun Shrimp עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, מקפיצים את הפפריקה, הטימין, המלח, אגוז המוסקט, אבקת השום והקאיין בשמן במשך 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
פלפל קאיין טחון
2 צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף עם מצנפת סקוטי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ל-5 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
2
הוסף שרימפס; מקפיצים במשך 2-3 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים, תוך ערבוב מדי פעם.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.