שרימפס קינואה
אם יש לך בצל, שרימפס, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קווינואה וקציצות שרימפס, שרימפס שום עם קינואה, ו קינואה וסלט שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את קינואה מרק עוף לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא מכרז על 15 דקות. כבה את החום, ותן לנוזל הנותר לספוג את הקינואה.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום, בצל ופלפל אדום; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס, פטריות, צימוקים וג ' ינג ' ר; להמשיך לבשל עד האספרגוס הוא רך. מערבבים את השרימפס, ומבשלים עד שהחסילון הפך ורוד והם כבר לא שקופים במרכז.
מערבבים את מיץ לימון לתוך קינואה, ואז לזרוק את הקינואה עם תערובת שרימפס וירקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס