שרימפס קריאולי IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך סלרי, עגבניות, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו שרימפס קריאולי IV, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מניות בינוני, לשלב את קליפות שרימפס שמורות, בצל 1/2, 1 גזר, 2 רצועות סלרי, ו 4 כוסות מים. מבשלים במשך 1 שעה, חשוף; ערבוב מדי פעם. מסננים את המניה לסיר קטן יותר, מרתיחים ומפחיתים את המניה ל 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
במחבת כבדה, להמיס גריז על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבצל, סלרי, שום ופלפל ירוק; לטגן עד רך ומתחיל לקרמל סביב הקצוות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.