קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

שרימפס קריאולי IV

שרימפס קריאולי IV
שרימפס קריאולי IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך סלרי, עגבניות, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו שרימפס קריאולי IV, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מניות בינוני, לשלב את קליפות שרימפס שמורות, בצל 1/2, 1 גזר, 2 רצועות סלרי, ו 4 כוסות מים. מבשלים במשך 1 שעה, חשוף; ערבוב מדי פעם. מסננים את המניה לסיר קטן יותר, מרתיחים ומפחיתים את המניה ל 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
במחבת כבדה, להמיס גריז על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבצל, סלרי, שום ופלפל ירוק; לטגן עד רך ומתחיל לקרמל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, פלפל שחור, סוכר חום, פלפל קאיין, רוטב חריף, ו -2 כוסות מלאי שרימפס מופחת. מביאים לרתיחה ומוסיפים רוזמרין מרוסק, טימין כתוש, בזיליקום מרוסק, עגבניות ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מכסים ומבשלים על אש נמוכה / בינונית, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה.
7
מוסיפים את השרימפס המנוקה והמוגדר. מערבבים, לכסות ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
תן לחסילון לשבת במשך 15 עד 20 דקות או עד ורוד לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מפזרים את הבצל הירוק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.