שרימפס קריאולי וגרגרי בטטה
שרימפס קריאולי ודגנים בטטה יכולים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 449 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, חלב, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שרימפס קריאולי ודגנים, שרימפס קריאולי & שיבולת שועל, ו שרימפס קריאולי עם שיבולת שועל כרובית גבינה.
הוראות
להביא חלב 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה; בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד מעובה.
בינתיים, מפזרים תיבול קריאולי על שרימפס. שום קצוץ בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 30 שניות.
מוסיפים שרימפס, ומטוגנים 3 דקות או עד שרימפס כמעט ורוד.
מוסיפים בצל ירוק ו-3 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 3 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה ואת 4 מרכיבים הבאים לתוך שיבולת שועל.
מגישים תערובת שרימפס על גרגרי בטטה.