שרימפס קריסטל
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך בצל ירוק, פלפל טחון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס קריסטל, כדור בדולח מנופץ, ו חוף הקריסטל של קוטוגנה.
הוראות
מניחים שרימפס במסננת; לשטוף תחת מים זורמים קרים.
מפזרים 1 כפית מלח על שרימפס; מערבבים 1 דקה. לשטוף תחת מים זורמים קרים שוב; לנקז. חזור עם שרימפס 1 כפית מלח. לשטוף ולנקז היטב.
להעביר שרימפס לכמה שכבות של מגבות נייר יבש טפיחה.
להקציף ביצה לבן, 1 כף קורנפלור, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה בינונית; מערבבים עד שרימפס מצופה בבלילה. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרק לטאטא, יין אורז, שמן שומשום, פלפל לבן, ונותר 1 כפית קורנפלור בקערה קטנה; להפריש.
צרף מדחום ומטגנים עמוקים לצד ווק שטוח תחתית בקוטר 14 אינץ ' או סיר עמוק גדול וכבד.
יוצקים 4 כוסות שמן לתוך ווק או סיר וחום על חום בינוני גבוה עד מדחום רושם 191°. באמצעות כפית מחוררת, להוסיף שרימפס (עם הבלילה נצמדת על פני השטח) בקבוצות של 5 או 6; לבשל רק עד שרימפס להפוך ורוד, ערבוב ולהפריד כל זה מקל יחד, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שרימפס לצלחת.
להעביר 1 כף שמן מ ווק לקערה קטנה ושמורה. בזהירות לשפוך שמן שנותר מווק לתוך קערת מתכת (מילואים לשימוש אחר). Wok לשטוף ויבש.
חום אותו ווק או מחבת גדולה כבדה מעל חום גבוה עד טיפת מים מתאדה במגע.
הוסף שמורות 1 כף שמן מערבולת.
מוסיפים בצל ירוק וג ' ינג ' ר; מערבבים 10 שניות.
מוסיפים שרימפס ואפונה. מערבבים בתערובת מרק; מערבבים ומטגנים עד שרימפס הם רק אטומים במרכז ומעילים רוטב שרימפס, על 30 שניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו