קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס שום ופלפל חריף

שרימפס שום ופלפל חריף
שרימפס שום ופלפל חריף לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 428 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 1. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פתיתי פלפל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פסקטריאן וקטוגני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מתכונים דומים: שרימפס שום חריף בגריל, פלפל ואננס, שרימפס שלושה פלפל חריף, ו שרימפס פלפל שום.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן במחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים כרוב ו -1 כף מים מוקפצים למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
3
מוציאים כרוב מהמחבת ומניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים את יתרת 1 1/2 כפות השמן במחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את השום והשרימפס במחבת ומערבבים עד שהשום משחים קלות והשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים למחבת פלפל, בצל, כוסברה, רוטב סויה ושאר המים. מערבבים ומטגנים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפלפלפל
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים את התערובת החמה על הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב

ציוד

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. מומו סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מומו סוביניון בלאן
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, הערות עשבוניות ורמז של קסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.