שרימפס שומאי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? שרימפס שומאי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. לך לחנות ותביא יין שאוקסינג, סטייק קלמרי, מיץ ג'ינג'ר ומיץ סחוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. מתכונים דומים: Shumai שרימפס מרוסק, שרימפס, צדפה ובשר חזיר שומאי, ו שומאי.
הוראות
לקלף את השרימפס הגדול, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לחתוך אותם לשניים מהראש לזנב (מרכז). אם השרימפס שלך גדול מאוד, ייתכן שיהיה עליך לחתוך אותם לשניים שוב (ימין קיצוני).
הסר את הווריד הכהה אם קיים, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס לקערה גדולה.
הוסף 2 כפות של ביצה לבן, 1 כפית של עמילן תפוחי אדמה, ו 1/2 כפית מלח לחסילון חצוי, ולאחר מכן להשתמש באצבעות כדי "להקציף" במרץ את השרימפס יחד עם הביצה עד השרימפס מצופה באופן שווה עם קצף לבן. אם אתה משתמש במעבד מזון, בערך לקצוץ את שומן החזיר, ולהוסיף אותו למעבד המזון. תהליך עד טחון דק.
מוסיפים את השרימפס הקלופים הקטנים וקלמארי, ודופק עד שאין גושים גדולים, אבל לא עד לנקודה שבה הוא הופך לממרח. אם אתה עושה את זה ביד, דק לרכך את השומן, שרימפס קטן וקלמרי בנפרד ולהוסיף קערה גדולה.
מוסיפים את הבצל הירוק, עמילן תפוחי אדמה, ביצה לבן, מיץ ג ' ינג ' ר, יין Shaoxing, סוכר, שמן שומשום, רוטב צדפות, רוטב סויה, מלח, ופלפל לבן. Pulse מעבד מזון עד בשילוב, או להשתמש ביד שלך כדי "לטאטא" את התערובת יחד ביסודיות. הכן ספינת קיטור גדולה בשורה התחתונה עם כרוב נאפה או חסה (זה מונע את הכופתאות מלהידבק אל ספינת הקיטור). מביאים את המים לרתיחה. כדי לעטוף את shumai, טופס " o " עם יד שמאל שלך (בהנחה שאתה ימני). לכסות את " o " עם עטיפה, ואז לשים כפית נדיבה של מילוי באמצע.
הוסף חצי שרימפס על גבי, לחיצה על השלכת לתוך "o".
הוסף עוד כפית של מילוי, ולאחר מכן השתמש באגודל של היד הנגדית שלך כדי ללחוץ על השלכת כל הדרך לתוך צורת " o " ביד שלך, באמצעות האגודל כדי ליישר את החלק העליון. למעלה עם עוד חצי שרימפס. ודא שהצד הצבעוני של השרימפס פונה כלפי מעלה כך שהוא הופך לאדום כאשר מבושל. ודא העליון והתחתון של הכופתה הם שטוחים, ואז לחזור עד שיש לך מספיק כופתאות כדי למלא את ספינת הקיטור. כבה את החום, ולאחר מכן למקם את הכופתאות באודה החמה, משאיר מספיק מקום בין הכופתאות כך שהם לא נוגעים זה בזה. מכסים את הספינה במגבת מטבח לחה, ואז מכסים עם המכסה. הפוך את הפינות של המגבת בחזרה על המכסה כדי למנוע מהם לעלות באש. המגבת מונעת מהעיבוי לטפטף על הכופתאות.הפעל את החום שוב קיטור shumai על חום גבוה במשך 8 דקות.
מגישים עם חומץ וחרדל סיני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.