שרימפס של מארק
אם יש לכם שמן צמחי, קורנפלור, רוטב צ'ילי תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פסקטריאן, קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Pad Thai של מארק ביטמן, תירס מרק ביטמן, ו פטריות במרינדה של מארק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז ורוטב צ ' ילי יחד בקערה גדולה.
מוסיפים צ ' ילה-שום רוטב ומערבבים.
מורחים קורנפלור לצלחת רחבה. הקש שרימפס לתוך קורנפלור כדי מעיל בשכבה דקה.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שרימפס מטגנים עמוק בקבוצות עד הבשר כבר לא שקוף במרכז, על 5 דקות לכל אצווה; לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מערבבים רוטב מיונז ושרימפס בקערה הגדולה; מערבבים למעייל שרימפס ברוטב.
בשורה קערה עם עלי חסה. ערימת שרימפס לתוך קערה ומקשטים עם בצל ירוק לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.