שרימפס תאילנדי
מתכון שרימפס פאד תאילנדי יכול לספק את הכמיהה האסייתית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 530 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להשרות את האטריות במים קרים במשך 15 דקות; לנקז. מכסים אטריות במים חמים, ומשרים במשך 15 דקות; ניקוז. יש לשטוף במים קרים, לנקז, ולהניח בצד.
שמן חום ב ווק או מחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
בצל מטגן ושום עד הבצל הוא רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים שרימפס ומבשלים עד ורוד. מערבבים קטשופ, רוטב דגים, סוכר, מיץ לימון וחומץ.
יוצקים את הביצה המוכה, ומבשלים מבלי לבחוש עד הביצה נקבעת חלקית.
הוסף אטריות מנוקזות, 1/4 פאונד שעועית נבטים, ו 1/2 כוס בוטנים.
מערבבים בזמן הבישול עד שהאטריות רכות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.