קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

שרימפס תאילנדי

שרימפס תאילנדי
פאד תאי שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 684 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אטריות אורז תאילנדיות שטוחות, פלפלים חלפיניו, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר turbinado אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות תפוזים-חמוציות עם סוכר Turbinado כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מתכונים דומים: פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.

הוראות

1
משרים את האטריות בקערה של מים חמים עד רך מספיק כדי להפריד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את רוטב הדגים, סוכר, רוטב צ ' ילי ומיץ ליים בקערה נפרדת. כאשר האטריות רכות, לנקז ולחזור לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שים את הקערות ומרכיבים אחרים ליד התנור (צלחת זו מבשלת במהירות).
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את שמן הירקות, ואז מוסיפים את השרימפס ומערבבים עד ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
להעביר את השרימפס לקערה באמצעות כפית מחוררת; להשאיר את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את השום וטופו למחבת; מוקפץ עד רק זהב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את האטריות ואת תערובת 1/4 כוס רוטב דגים; מוקפצים עד שהאטריות סופגות את הרוטב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
להוסיף עד 1/4 כוס מים אם האטריות נראה יבש, אבל לא לתת להם להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
הוסף את צנוניות, בצל ירוק ו 1/4 כוס בוטנים; לזרוק לשלב. מערבבים בתערובת רוטב הדגים הנותרת. לטעום ולהתאים תיבול (אתה יכול להוסיף יותר מים, מיץ לימון או רוטב דגים).
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שום מולבןשום מולבן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
להחזיר את החסילון למחבת ולחמם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להעביר את התערובת למגש; העליון עם נבטי שעועית, jalapenos ואת שאר 1/4 כוס בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום מולבןשום מולבן
13
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
14
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.