שרימפס תאילנדי
פאד תאי שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 684 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אטריות אורז תאילנדיות שטוחות, פלפלים חלפיניו, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר turbinado אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות תפוזים-חמוציות עם סוכר Turbinado כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מתכונים דומים: פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.
הוראות
משרים את האטריות בקערה של מים חמים עד רך מספיק כדי להפריד, על 10 דקות.
מערבבים את רוטב הדגים, סוכר, רוטב צ ' ילי ומיץ ליים בקערה נפרדת. כאשר האטריות רכות, לנקז ולחזור לקערה.
שים את הקערות ומרכיבים אחרים ליד התנור (צלחת זו מבשלת במהירות).
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים את שמן הירקות, ואז מוסיפים את השרימפס ומערבבים עד ורוד, על 2 דקות.
להעביר את השרימפס לקערה באמצעות כפית מחוררת; להשאיר את השמן במחבת.
מוסיף את השום וטופו למחבת; מוקפץ עד רק זהב.
מוסיפים את האטריות ואת תערובת 1/4 כוס רוטב דגים; מוקפצים עד שהאטריות סופגות את הרוטב, כ -3 דקות.
להוסיף עד 1/4 כוס מים אם האטריות נראה יבש, אבל לא לתת להם להיות רגשני.
הוסף את צנוניות, בצל ירוק ו 1/4 כוס בוטנים; לזרוק לשלב. מערבבים בתערובת רוטב הדגים הנותרת. לטעום ולהתאים תיבול (אתה יכול להוסיף יותר מים, מיץ לימון או רוטב דגים).
להחזיר את החסילון למחבת ולחמם דרך, על 2 דקות.
להעביר את התערובת למגש; העליון עם נבטי שעועית, jalapenos ואת שאר 1/4 כוס בוטנים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.