שרלוט רוס
צריך תוספת ללא גלוטן? שרלוט רוס יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 531 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, שימורי פירות, לחתוך פירות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: שרלוט רוס, שרלוט רוסה פרפיטס, ו שרלוט רוס עם פטל.
הוראות
מרככים את הג ' לטין בקערה עם המים.
יוצקים את החלב וממיסים לחלוטין את הג ' לטין.
תן לזה לשבת בזמן שאתה מכין את שאר המילוי, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהג ' לטין להיפרד ולהתיישב לתחתית.
ממתיקים 2 כוסות מהקרם עם 1 כוס מהסוכר ומקציפים אותו במיקסר חשמלי כף יד עד שהוא נוקשה למדי.
מוסיפים וניל ומקפלים אותו פנימה. מערבבים פנימה ג ' לטין מומס ומקפלים אותו בעדינות אך ביסודיות לקצפת ומניחים אותו בצד.
חותכים עוגה לחתיכות בגודל אצבע, בעובי של כ -1 / 2 אינץ 'ברוחב 1 אינץ' וכל עוד התבנית שלך עמוקה. השורה התחתונה ואת הצדדים של עובש 3 ליטר או קערה עם עוגה, להיות בטוח כי אין פערים בו. להתאפק מספיק עוגת כדי כיסוי למעלה של עובש או קערה.
מפזרים עוגה עם שרי ומפיצים אותה בשכבה דקה של ריבה או שימורי פירות, אם משתמשים.
מקציפים חלבונים לפסגות נוקשות אך לא יבשות בעזרת מערבל חשמלי כף יד, ואז מקפלים היטב לקצפת ומילוי ג ' לטין. כפית מילוי לתוך עוגה מרופדת עובש, לוודא שאין פערים או אוויר כיסים בין מילוי ועוגה. לחץ על עוגה שמורה על גבי המילוי.
מצננים עד להתייצבות הקרם, 4 עד 6 שעות. כאשר אתה מוכן לשרת, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות של עובש כדי לוודא כי שרלוט לא דבק בו, ולאחר מכן להפוך על צלחת. הרם בזהירות עובש.
ממתיקים קלות את יתרת 1 כוס השמנת עם יתרת 1/4 כוס הסוכר ומקציפים עד שהיא נוקשה. אם אתה רוצה, אתה יכול לשים אותו לתוך מאפה תיק וצינור זה על שרלוט, או פשוט כפית זה על, באמצעות זה כדי לכסות את כל פערים או פיצולים בשכבה חיצונית של עוגה.