שרלוט רוס עם פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שרלוט רוס עם פטל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי פטל, ליקר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שרלוט רוס, Charlotte Russe Parfaits, ו תות-חמוציות שרלוט Russe (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות מים בקערה ולתת לעמוד, 5 דקות. ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי (לא נותנים לקערה לגעת במים), ערבוב מדי פעם.
הסר את הקערה מן הסיר לאט לטאטא את החלב; להתחמם.
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר מגורען, מלח 1 כף וניל בקערה חסינת חום גדולה.
מניחים את הקערה על הסיר של מים חמים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד חלקה מעט רפרפת, 3 עד 5 דקות. מערבבים לאט בתערובת השוקולד החם ומבשלים עד שהוא מצפה כפית, 3 עד 5 דקות.
הסר את הקערה מן הסיר להקציף בתערובת ג ' לטין עד חלקה.
העברה לקערה נקייה, כיסוי ומקרר עד רפרפת רק מתחיל להגדיר, על 1 שעה.
קו הקירות של מחבת 8 אינץ ' springform עם ladyfingers, עומד אותם (לקצץ את תחתית, אם תרצה). הכה את השמנת הכבדה בקערה גדולה עם מערבל עד שהוא מחזיק פסגות רכות; לנפות 1 כף סוכר ' ממתקים על גבי, להוסיף את הנותרים 1 כפית וניל ומערבבים. בעדינות לקפל 1 1/2 כוסות קצפת לתוך פודינג שוקולד עד חלקה. בזהירות למלא את המחבת עם קרם שוקולד. להכניס למקרר עד סט, לפחות 3 שעות.
הסר את הצדדים של המחבת ולהעביר את הקינוח למגש. בעדינות לזרוק את פטל עם ליקר ואת הנותרים 1 כף סוכר קונדיטורים בקערה, ולאחר מכן לארגן על גבי העוגה.